Što vi želite za Božić?

„Vratimo osmijeh i vjeru u ljude djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz Udruge Nova budućnost – njima treba malo da budu sretni; čokolada i bomboni, topla jakna, društvene igre, pletena vesta ili čizme koje mogu preživjeti zimu…“

Ako imate išta od gore navedenih stvari, a više ih
ne nosite i ne trebaju vam, ili ako možete izdvojiti koju kunu za kupnju čololade, molimo vas da u razdoblju od 26.11.2012. – 30.11.2012. i od 10.12.2012 – 14.12.2012 u vremenu od 15:00 – 18:30 donesete neku od gore navedenih stvari u Nazorovu 51 (prostorije Društva studenata socijalnog rada u sklopu Studijskog centra za socijalni rad).

Udruga Nova budućnost djeluje od 2006., a osnovana je s ciljem zbrinjavanja djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Danas broji oko 60 malih članova (djeca u dobi od 3 do 21 godine), žive raspoređeni u 7 smještajnih jedinica, tzv. „sigurnih kuća“ koje djeci pružaju sigurnost i utočište. Djeca žive s parom odgojitelja, „mamama i tatama“ koji se s njima smiju i plaču. Jedina zadaća koju su si odgojitelji zadali jest da njihova djeca budu sretna i nasmijana, usprkos nepovoljnim životnim situacijama u kojima su se, bez ikakve svoje krivice našla.
Nositelji akcije : Udruga Dama ( Danijela Martinović, Zvonimir Bakula i Nikolina Salmanić i Društvo studenata socijalnog rada)
Vanjski suradnici : Tea Petruhar, Iva Torbarina, Matea Sedić, Iva Johović, Marina Rogoznica, Matija Salmanić, Hrvoje Šimunović i David Mudri
Sve informacije vezane uz akciju možete dobiti na mail adresi nikolina@danijelamartinovic.com ili na broj telefona 091/400-4006 kao i na Facebook stranici Udruge Dama.