Pravni fakultet prolazi kroz postupak reakreditacije. Iznesi svoje mišljenje i ti!

Pravni fakultet trenutno prolazi postupak reakreditacije kojeg provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu stručno povjerenstvo u postupku reakreditacije posjetit će fakultet dana 11. i 12. svibnja, 2015. Ukoliko želite članovima stručnog povjerenstva dostaviti svoj komentar, primjedbu, sugestiju ili želite pohvaliti rad fakulteta, slobodno iznesite svoje mišljenje putem povjerljive komunikacije na link  http://www.azvo.hr/komentari-institucija do 6. svibnja, 2015.

Na nama studentima je sada da pokušamo što preciznije, sažeto, cjelovito i obrazloženo iznjeti probleme fakulteta na koje želimo da se reakreditatori fokusiraju. Dakle, smatramo da bi trebalo izbjegavati pretjerano generaliziranje, kao i ulaženje u izrazito specifične situacije. Svi znamo koji su to problemi i sigurno je većina Vas međusobono raspravljala o tome što i kako bi se trebalo poboljšati na našem studiju. Sada imate i mogućnost to sve iznijeti stručnom povjerenstvu.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje napišu komentare. Dobiveni će se komentari dati na uvid samo članovima stručnog povjerenstva.